PRAVOSLAVKA MAYA ILI MUSLIMANKA MAIDA? Maja Berović otkrila ISTINU o PRAVOM IMENU i VJERI!

ŠERUJ / ?

Od početka karijere Maye Berović vodi se polemika oko njenog pravog imena i vjeroispovijesti. Pjevačica je riješila da stavi tačku na nagađanja i otkrije istinu. Naime, Mayu godinama optužuju da laže kada govori o svom pravom imenu, te da se zapravo zove Maida, kao i da ne želi da prizna da potiče iz muslimanke porodice iz ličnih razloga.

Berovićeva je nedavno demantovala ove navode na društvenim mrežama, kada se obratila svima navodeći da nema razloga da laže o tome, te da je njeno pravo ime Maya.

Sada je napokon, poslije dosta nagađanja, pojasnila i koje je vjeroispovijesti.

Kako kaže, sada je vjernica, ali pravoslavne vjeroispovijesti. Inače, u julu prošle godine vjenčala se na prelijepom grčkom ostrvu Rodos zbog pravoslavne crkve na njemu, koja im je omogućavala da ostvare ono što su zamislili.
105725_1maya

– Moje vjenčanje nije bilo baš tako kako kažu “tajno“. Nisam ja ni od koga išta krila, jednostavno eto nisam imala potrebu da na sva zvona najavljujem da se udajem – započinje vlasnica hita “To me radi“.

– Za Rodos sam se opredijelila zato što je on za mene jedno od ljepših ostrva u Grčkoj i zato što su imali pravoslavnu crkvu. Mi smo imali eto želju da se vjenčamo u pravoslavnoj crkvi – navodi sve popularnija pjevačica.
(Espreso.rs)