Ovo je razlog zbog kojeg Mile Kitić i Sinan Sakić godinama ne pričaju

ŠERUJ / ?

Iako su Mile Kitić i Sinan Sakić godinama bili zajedno svakodnevno tokom ‘Južnog vjetra’ niko nije ni slutio da će njih dvojica zahladniti odnose.

Od Miletovog koncerta u Beogradskoj Areni 2009-te godine pa do dan danas su oni na suprotnim stranama, a mi smo sigurni da mnogi od Vas nisu u toku zbog čega su oni se posvađali pa smo odlučili da otkrijemo istinu.

Nakon Miletovog koncerta trebala je biti velika žurka na kojoj su svi bili pozvani naravno i Sinan, ali on je imao problema na ulazu jer nije imao određenu pozivnicu koju su gosti trebali da pokažu, i oko toga se digla velika prašina.
Sinan je mislio da je Mile naredio da Sinana ne puštaju u klub.

Sinan je u bjesu napustio objekat i od tada ne želi da čuje za Mileta, iako je Mile u 5,6 navrata pokušao da se vidi sa Sinanom.

Prije 2 mjeseca imali su i zajednički koncert u Njemačkoj ali su bili u odvojenim prostorijama tokom pauze jer opet Sinan nije želio da se vidi sa Miletom, a tom prilikom je Mile izjavio da bi dao krvi za Sinana ako zatreba i da mu je žao što on tvrdoglavo odbija njihov susret. 

 

 

.
>