Brena napokon otkrila šta joj je Baba Vanga prorekla prije 30 godina!

ŠERUJ / ?

Čuvena bugarska proročnica Baba Vanga predvidjela je Lepoj Breni da će imati `kuću u kojoj će biti mnogo pjevača` te i da će se udati za čovjeka u bijelom.
Živjećete u skladnom braku, ali samo ako ne izabereš supruga stranca – citirala je svojevremeno Brena Vangine riječi i nastavila:

– Prvo što mi je palo na pamet je da će to biti neki doktor, jer je moj otac bio medicinski radnik, pa sam to dovela u vezu. Bijelo odijelo, bijela uniforma…

– Nisam bila pretjerano oduševljena, jer nisam mogla da zamislim da putujem po svijetu, a on radi u nekoj bolnici. Kasnije sam shvatila da “bijeli sport”, tenis, ima bijelu uniformu – ispričala je pjevačica u nekoliko navrata, iako baš i nije djelovala uvjerljivo priča da je Vanga znala da se tenis naziva “bijelim sportom”. Zato, mnogi su pomislili da bi moglo značiti da se Breni ovo proročanstvo još nije ispunilo.

Supruga Bobu Živojinovića upoznala je na premijeri filma `Hajde da se volimo`. Ponovo se sjetila najpoznatije svjetske proročnice.

– Mislila sam da ću naletjeti na nekog ljekara ili, možda, čak pekara, a pojavio se teniser u bijelom kompletu – rekla je Brena.

(Kurir)