Rada Manojlović progovorila: Harisov otac Mirsad se buni protiv njihove veze, ovo je pjevačica poručila!

ŠERUJ / ?

Nakon što se pojavila informacija da je pjevačica Radmila Manojlović raskinula sa kolegom Harisom Berkovićem, ona ekskluzivno za „Alo!“ tvrdi da njihovoj sreći ništa ne može da stane put.

– Mi smo u vezi i srećni smo, nema riječi o raskidu. Nikakvi naslovi i „provjerene informacije“ ne mogu da pokvare našu sreću – kaže Manojlovićeva sa širokim osmijehom i na pitanje da li je tačno da je ne vole Harisovi roditelji, kako se pričalo na estradi, kaže:

– Ne bih to mnogo da komentarišem, ali naši roditelji ne znaju najbolje da se snađu sa novinarskim pitanjima i ne znaju da tu postoje raznorazne klopke. Jedna rečenica može da bude protumačena na mnogo načina – objašnjava Rada, čiji je dečko prije nekoliko dana bio priveden na švajcarskoj granici zbog neposjedovanja svih radnih dozvola.

– To su objasnili menadžeri „Granda“, to nije bio Harisov propust, već propust organizatora. Istina je da je bilo provjeravanja, Švajcarci su rigorozni po tom pitanju jer čak i u situacijama kada radimo neke humanitarne stvari moramo da imamo radnu dozvolu – naglašava Rada, koja do sada nije imala većih problema sa graničnom policijom, osim što su je prošlog vikenda zadržali zbog kratke provjere – ističe Manojlovićeva, koja još ne zna da li će biti članica žirija muzičkog takmičenja „Neki novi klinci“, kao prošle sezone.

– Nisam obaviještena, što bi rekao Koštunica. Nemam pojma, još me nije zvao Popović. Mislim da je sada preokupiran „Zvezdama Granda“, a „Neki novi klinci“ će svakako krenuti negdje krajem decembra, početkom januara – ističe pjevačica, koja se obrela i u konkurentskim emisijama kao članica žirija.

– Ja sam njima kao zamjena, kad se neko razboli, uskačem u crvenu stolicu, hvala im i na tome, svakako mi je velika čast. Mislim da je novi žiri super. Prvo moja miljenica Dragana Mirković, drugo Dara Bubamara, mislim da je pravi izbor, mislim da će da napravi šou jer nema dlake na jeziku i mnogo je harizmatična i zanimljiva. Aleksandra Radović je tu da bi bila stroga, a ovi drugi da prave šou – kaže Rada, koju je iznenadio odlazak Šabana Šaulića iz žirija u „Grandu“:

– Bio je to šok, ali dobro, nije čudno da ljudi poslije mnogo godina provedenih na jednom mjestu požele promjenu – kaže ona.




(Alo.rs)