Sedam mjeseci nakon dobitka sina, Gile i Ena odlučili da

ŠERUJ / ?

Iako se ranije pisalo da se bh. pjevač Amar Jašarspahić Gile oženio sa svojom izabranicom Enom Sarajlić, ipak je istina da se nije i zakonski vjenčao.

gile

A, ono o čemu su mnogi pisali da se već desilo, tek se treba dogoditi, i to 31.08. u jednom hotelu u Zenici, kada je zakazana svadba popularnog Gileta i Ene, žene s kojom je prije sedam mjeseci dobio sina Darisa.



Kum na njihovom vjenčanju treba biti Toni Lehman, inače menadžer “Grand produkcije”, koji već godinama sarađuje i sa Giletom, pa su kroz posao postali i jako dobri prijatelji. A, kako Gile i Ena ništa ne prepuštaju slučaju tako su se maksimalno posvetili organiziranju svadbe. Istina, imaju podršku brojnih prijatelja tako da bi posljednjeg dana u ovom mjesecu sve u tom gradu trebalo biti u znaku njihove svadbe.

Jedan od najljepših dana u njihovim životima pored rodbine i prijatelja, planiraju uveličati i brojne Giletove kolege. On je, kako doznajemo, na svadbu pozvao i Lepu Brenu, Sašu Popovića, Žiku Jakšića kao i dosta pjevača koji su jako istaknuti u najjačoj izdavačkoj kući u Srbiji.

Trebala bi to biti sigurno jedna od najvećih svadbi u BiH, pa i šire. Već dugo se bavimo i najsitnijim detaljima kako bi tog dana sve bilo besprijekorno. Ranije se pisalo da su se njih svoje već vjenčali, ali to nije tačno. On je imao zaista puno dogovorenih nastupa, pa je onda na svijet došao njegov sin Daris, uslijedilo je snimanje albuma… Previše je bio okupiran tim obavezama pa jednostavno nisu ranije stigli da sve pripreme i organiziraju svadbu. Bit će to svadba o kojoj će se dugo pričati”, govori Giletov jedan od najboljih prijatelja insistirajući da mu ne otkrivamo identitet.

Inače, otkako je dobio sina, Gile je, pričaju oni koji ga dobro poznaju, potpuno “drugi čovjek”. Za razliku od prije kada je svako malo zbog (ne)tačnih skandala punio stranice novina i portale, u posljednjih nekoliko mjeseci, u javnosti se pojavljuje potpuno drugačija priča o njemu… mladiću koji je danas jedan od najtraženijih i najplaćenijih pjevača, koji živi urednije…

(Express)