Pucnjava ispred splava Tamare u kojoj je ranjen muškarac na parkingu

ŠERUJ / ?

Jedan muškarac ranjen je preksinoć u nogu u oružanom obračunu koji je izbio na parkingu ispred jednog beogradskog splava, starlete i klaberke Tamare Đurić, i to na dan svečanog otvaranja!

-Muškarac je privatnim automobilom prevezen u Urgentni centar, a na lice mjesta pozvana je policija. Pucnjava u kojoj je jedna osoba povrijeđena, dogodila se nešto poslijre dva sata na splavu- rečeno je u Hitnoj pomoći.



Policija istražuje kako je došlo do obračuna i ko je od učesnika tuče povukao skroz, ali se ovim povodom juče nije oglašavala.

Đurić nije prisustvovala incidentu jer je splav napustila pola sata ranije. Kako nezvanično saznajemo, tuča se desila na parkingu koji klaberka dijeli sa vlasnikom drugog restorana, kod Beogradskog sajma.

Inače, ovaj splav-restoran čiji je vlasnik bio voditelj Vladimira Stanojević je izgorio početkom marta, a Đurić je odlučila da ga iznova kompletno sredi. U ugostiteljski posao upustila se sa manekenom Borisom Stamenkovićem, koji je i pokrenuo ovaj splav sa Stanojevićem.

-Dok je on u Americi, ja ću se pobrinuti da sredim kafanu i da pokrenem posao. On je imao povjerenja u mene da mi povjeri posao, a ja ću se potruditi da sve bude kao prije i da posao procvijeta- izjavila je Tamara nakon što je ozvaničila da prelazi u ugostitelje.
(Kurir.rs/Balkania-info.net)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *