Želite nekoga NA JEDNU NOĆ? Ove APLIKACIJE okupljaju osobe koje žele ISTO TO! (FOTO)

ŠERUJ / ?

Aplikacije za upoznavanje postoje od samih početaka “App Store”-a ili “Google Play”-a, a cilj im nije samo upoznavanje sličnih osoba, nego se pod tom definicijom kriju i one putem kojih se traži isključivo seks, bez obzira da li je reč o kratkotrajnoj avanturi ili povremenim susretima bez obaveze. Bitno je da nisu uključena osećanja.




Ako vas ovakve aplikacije interesuju, stranica “Marie Claire” predložila je nekoliko takvih:

Blendr

Popularna među mlađom populacijom. Korisnici su joj mahom osobe u 20-im godinama i različitih interesovanja i zanimanja. Od vas će tražiti pristup Fejsbuk profilu, kako bi došao do podataka o lokaciji, fotkama, interesovanjima i prijateljima; što više podataka pružite, više ćete ih dobiti zauzvrat. Na osnovu tih informacija predložiće slobodne osobe u vašoj relativnoj blizini, a na vama je da učinite ostalo. Aplikacija je besplatna.

Tingle

Nešto slobodnija aplikacija od prethodne i konkretnija u pristupu; nije neobično, na primer, da naletite na profilnu sliku na kojoj se vidi erekcija u punoj veličini. Pošto popunite profil, nećete morati da se satirete tražeći srodnu dušu, nego taj posao za vas preuzima Tingle. Kad njegova funkcija RADAR proceni da imate dovoljno dodirnih tačaka sa nekom osobom u vašoj blizini, poslaće vam oboma poruku, predlažući susret. Aplikacija kao takva je besplatna, ali glasovni i video pozivi se naplaćuju.

Pure

Ukoliko ste zagoreli i potrebno vam je nešto odmah i na brzaka, Pure se nameće kao rešenje problema. Pošto se registrujete, treba samo da pošaljete zahtev za susret s muškom odnosno ženskom osobom. Ponudiće vam se nekoliko potencijalnih partnera, koji traže isto što i vi.

Down

Down je aplikacija za nešto odvažnije: temelji se na pretraživanju Fejsbuk profila, prilikom čega će vam predlagati vaše prijatelje odnosno prijatelje vaših prijatelja. Priča se u principu svodi na susrete s osobama koje znate barem iz viđenja, stoga postoji ozbiljna mogućnost da vaša okolina čuje za vaše poduhvate.

3Somer

Svrha ove aplikacije jeste da vam pomogne u traženju “trećeg točka”, bilo da želite treću osobu unutar vaše već postojeće veze, ili vi želite da uskočite nekome kao pripomoć. Prijava u aplikaciju vrši se putem Fejsbuka, ali pritom možete da zadržite privatnost jer vam 3Somer daje mogućnost menjanja imena. Potrebno je samo da izaberete princip po kojem će vaša grupa funkcionisati (2+1 ili 1+1+1), posle čega možete da krenete u potragu za potencijalnim partnerima.