Nizamu muž uhvatio sa ljubavnikom, hirurzi u Tuzli ostali zatečeni onim što su vidjeli kad su je prebacili u bolnicu

ŠERUJ / ?

Našoj javnosti je malo poznato da su Nizama Al Raisa iz Srebrenika i magična Merima iz Brčkog rođene sestre.

Nisu baš u najboljim sestrinskim odnosima, nerado jedna drugu i spominju, piše Aura.ba.

Na svaki spomen magične Merime, Nizama kao da dobije osip i brčansku vidovnjakinju počne nazivati prevaranticom i neznalicom. Na te priče Merima odgovara – pitajte Nizamu gdje joj je polovina uha?

Zaista Al Raissa je ostala bez polovine lijevog uha. Zubima joj ga je otkinuo, sada već bivši suprug, kada ju je našao sa ljubavnikom u porodičnoj kući. Nizama je završila na tuzlanskoj hirurgiji, gdje su joj pokušali spasiti ostatke uha, a suprug se više nikada nije vratio u porodično gnijezdo.

Tragom ove informacije pokušali smo ostvariti kontakt sa srebreničkom gatarom. Nizama nije dozvolila da slikamo oba njena uha, ali nam je u dužem telefonskom razgovoru ponudila svjedoke, koji su horski za portal „aura.ba“ odgovarali na njena pitanja.

„Narode, imam li ja dva „uheta“ – upitala je Nizama svoje svjedoke.
„Imaš“ – odgovoriše oni.
„Ljudi, je li ja imam četiri „uheta“ – nastavlja pitati Nizama.
Prisutni odgovoriše da ima, mi s ove strane telefonske žice, priupitasmo:
„Kako četiri uha“, a ona će:

„Ja imam i četiri oka. Sve mogu da vidim, čujem i uradim! Ja sam, dragi gospodine vještica. Krv pijem kao vino. Slađa mi je od vina – hvalila se Nizama i obećala da će se sa našim urednikom sresti negdje u četiri oka.

Puštajući zastrašujuće krikove i neartikulisane glasove, vjerovatno želeći da ostavi utisak da je vještica i čarobnica, Nizama je našem uredniku poručila da će mu dolaziti u snove i od života napraviti pakao.

„Ako nikada nisi imao posla s vješticama, sad ćeš imati – poručila je.




Autor: Aura.ba