MLADA UDOVICA 34 IZ AUSTRIJE TRAŽI DRUGA ZA…

ŠERUJ / ?

Usamljena sam jako. Nisam želela da se nađem u ovoj situaciji niti sam mislila da će mi ikada biti ovoliko teško živeti i da ću ostati sama.

Takva mi sudbina bila da sam iz Srbije odselila u Austriju jer sam imala ponudu za posao koja mi je bila idealna prilika da imam nešto u životu i da živim onako kako ja to želim. Nije mi žao zbog toga i drago mi je što jesam jer sam danas vlasnica frizerskog salona od kojeg mogu lepo da živim.

Od toga živim i stalno radim, ne bih nikada taj posao menjala za nešto drugo. Tu sam se i udala za Austrijanca kojeg sam zaista volela i bila sam sigurna da ćemo celoga života ostati zajedno dok nas smrt ne rastavi.

Tako je i bilo rastavila nas smrt kada mu je oduzela život na platformi na kojoj je radio godinama. Svet mi se srušio i mislila sam da neću znati živeti bez njega nikako.

Molila sam Boga svaku noć da me uzme k sebi da ne osećam tu bol, ali sada nakon dve godine volela bih upoznati nekoga sa kim ću biti i nekoga ko bi me voleo. Da dođe kod mene i da uživamo u ovome što imam samo neka me voli.

Zainteresovani napišite ispod ovog texta broj telefona mjesto odakle ste i ostat će Vaš facebook tako da ću proveriti sliku i informacije o Vama i ko mi se svidi pozvat ću ga.