Šemsa nakon napada odgovorila Karleuši: Pjevala je moju seljačku pjesmu…

Jelena Karleuša je u posljednoj emisiji Zvezda Granda napala takmičarku koja je pjevala veliki hit Šemse Suljaković “Svako me proljeće na tebe sjeti”.

jelena-semsa
Svi članovi žirija su Jelenu zbog toga napali, a sada je stigao i Šemsin odgovor. Kontorverzna pjevačica je Šemsinu pjesmu nazvala seljoberskom što je izazvalo buru reakcija između članova žirija i produkcije.

– Karleuša je morala da se brani od kolega iz žirija koji su je napali sa svih strana , pa je kao argument , što je pjesme nazvala seljačkim, kazala da su one bile zabranjene na srpskoj nacionalnoj televiziji. E, da joj samo kažem da su pjesme bile pod embargom u cijeloj bivšoj državi, a po inerciji doživjele najveću popularnost kada ona nije bila ni rođena.

I danas su svi pjevači jednako popularni i traženi, baš kao i pjesme. Pjesma može biti samo dobra i loša i nikako drugačije. Njen komentar je bio u najmanju ruku neukusan i neznalački. Ja sam je lično slušala u Njemačkoj u diskoteci kada je pjevala moju pjesmu “Što me pitaš” i šta da joj kažem osim da je napomenem, u Beogradu, ali i cijeloj Srbiji publika luduje za tim, kako je rekla, jadom, pa tako i za mojim pjesama – pojasnila je Šemsa.

(avaz.ba)

Comments

comments