Popularni folker priznao: Batalio sam drogu, ali i dalje…

Radiša Trajković Ðani dočekao je svojih pet minuta. On je trenutno, što priznaju i njegove kolege, najveća zvijezda među narodnjacima.
I to zahvaljujući Egzitu. Jer, da nije bilo ankete u kojoj ga je publika izabrala za pjevača kog želi da vide na čuvenom festivalu, ko zna da li bi se vinuo u ovolike visine. Radiša Trajković Đani ne krije da vara suprugu Slađanu, sa kojom je u dugogodišnjem braku.

– Varam suprugu tri puta dnevno. Šta ima veze, pa to je danas moderno. Brak čuvam, a kreš*m sa strane. Pa i ona zna da bez žene i piva ne mogu. Bilo bi ružno da kažem da je nisam prevario kad jesam. Ja sam, ljudi, pravi Balkanac! Znam da se te žene poslije zaljube u mene, ali ne mogu da sjedim na deset stolica. Moja jedina stolica je Slađana Trajković – rekao je Đani.

On je priznao i da se ranije drogirao i kockao, ali da se tih poroka oslobodio.

– Kocka i droga su dno dna. Ja to znam. Probao sam i jedno i drugo. Od droge nisam imao nikakav osjećaj, čak sam bio miran kao beba. Zamislite mene ovako hiperaktivnog u tom stanju. Ljudi su me pitali šta mi je, a ja nisam znao šta da im kažem. Probao sam i travke i sva čuda, kako nisam crko! Da mi se droga svidjela, nastavio bih da je uzimam, ali pošto nije, batalio sam je – izjavio je pjevač.

(Kurir)

Comments

comments