ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ODGOVORILA KARLEUŠI: Pogledajte šta joj je poručila!

Aleksandra Prijović je za reprizu Nove godine pjevala u jednom hotelu na Kopaoniku, a njezin nastup je sasvim iznenada posjetila Ceca Ražnatović.

Aleksandra se pohvalila selfijem sa Cecom, a nakon što joj je Karleuša poručila da se ne treba slikati sa citiramo “osobom koja je osuđeni kriminalac i žena ratnog zločinca, čiji su prijatelji oteli brata njenog dečka“, ispod objave se pojavilo preko 1000 komentara. Napokon se oglasila sama Aleksandra…

Nakon što je Aleksandra Prijović postavila fotografiju sa Cecom, a potom istu komentarisala Jelena Karleuša, stranica mlade Zvezde Granda je “proključala“. U opisu fotografije se pojavilo preko nevjerovatnih hiljadu komentara. Naravno, jedni su bili “tabor“ Aleksandre i Cece, drugi Jelene Karleuše.
Aleksandra Prijović je spornu fotografiju izbrisala, a ubrzo nakon toga postavila istu uz sljedeći opis:

– “Prvenstveno želim da moja stranica bude mjesto na kojem se širi pozitivna energija. Još jednom sve najljepše dragi moji, da ste mi živi i zdravi, pozitivni, uspješni i srećni. Volim vas i ljubim“, napisala je Aleksandra.

Podsjećamo, Karleušin komentar na Aleksandrinu fotografiju sa Cecom glasio je:

– “Draga Aleksandra, izuzetno si mi draga i slatka. I zato ću ti ovo sada javno napisati. Nemoj više nikada da se slikaš sa ovom ženom koja je osuđeni kriminalac i žena ratnog zločinca, čiji su najbliži prijatelji i kum oteli brata tvog dečka Filipa, Stefana, za koga je plaćen milionski otkup. Tebi ovaj polusvijet i šljam ne treba. Srećna Nova i nastavi da blistaš.“
Ekskluziva.ba

Comments

comments