Ubila se u 19. godini! Pogledajte šta piše u pismu koje je ostavila na svom

ŠERUJ / ?

Medison Holeran je u 19. godini počinila samoubistvo. Njeni roditelji su godinu dana nakon njene smrti objavili njeno oproštajno pismo, koje je mnoge rasplakalo.

“Mislila sam da je teško biti zaključan u nekoj prostoriji, ali je teže biti zaključan iznutra. Za tebe mama …. za ogrlice… Za tebe bako i deko….  i za kolače sa đumbirom (uvijek su me podsjećali na vas)… Za tebe Ingrid….  Za sve one srećne projekte…. Za tebe tata … i za čokoladni sufle. Sve vas volim. Žao mi je. Volim vas. Ne znam više ko sam, trudim se, trudim se, trudim se. Žao mi je, volim vas, žao mi je, žao mi je, žao mi je. Kako se sve ovo desilo“, napisala je Medison.

Njen otac, Džim Holeran (62),  vjeruje da će pismo nekadašnje studentkinje Univerziteta u Pensilvaniji pomoći ljudima koji se bore sa depresijom. On i njegova supruga se teško bore sa gubitkom kćerke.

“Nije ni mogla da zna koliko će nam biti teško bez nje“, rekao je on.  Roditeljima je poručio da obraćaju pažnju na ponašanje njihove djece i da reaguje na prve promjene, da razgovaraju sa njima. Samoubistvo ove studentkinje bilo je veliki šok za sve u njenom rodnom Nju Džerziju.

Medison, koja je na društvenim mrežama često objavljivala fotografije na kojima se smije i izgleda srećno, mjesec dana prije smrti rekla je roditeljima kako se osjeća. Posećivala je psihologa, a nekoliko sati prije nego što je počinila samoubistvo na Instagramu je objavila fotografiju zalaska sunca.

Njeni roditelji, Stejsi i Džim Holeran, na Fejsbuku su kreirali stranicu In Memory of Madison Holleran, na kojoj svi oni koji se bore sa depresijom mogu da napišu sve što požele. Medison je imala tri sestre i brata.




(Kurir)