Edita Aradinović pokazala svojim fanovima fotku iz mladih dana, baš je bila slatka

ŠERUJ / ?

Edita Aradinović – Ministarka rođena je 30. juna 1993. godine u Beogradu gdje i živi i odakle nema nemjeru da ide. Pjevanjem se počela baviti od svoje od 17. godine. Prijavila se, kaže, sa drugaricom na “Zvezde Granda”, onako iz šale.

57e539fe-fd04-43e9-93c9-4d960a0a0ab0-album-edita-previeworg

 Dobra prilika

– Ničemu se nismo nadale, a onda su mi javili da sam primljena i odatle je sve počelo. Četiri godine nakon “Zvezda Granda” sam radila na sebi, a onda su se pojavili Filip Miletić i Miloš Roganović koji su me pozvali da budem frontmen benda Ministarke. E tu sam vidjela sebe. Znala sam da je to to. Bila sam presretna što sam dobila priliku da radim posao koji volim sa pravim ljudima i na pravi način – priča nam Edita.

Inače, Editina životna priča nije obična. U djetinjstvu je izgubila brata koga je mnogo voljela.

– Brata sam izgubila kad mi je bilo 11 godina i tada je umro dio mene. On je rođen s Daunovim sindromom i takva djeca ne žive dugo. Ne volim da pričam o tome, ali njegova bolest i odlazak su mi pomogli da shvatim koliko je važna podrška porodice. Mama se nikada nije oporavila od toga. Utjeha smo joj Indi i ja, koje smo dobre djevojke.

Hitovi i dueti

Odmalena je, kaže, maštala da snimi duet sa setrom Indi. Slušale su još kao klinke stranu muziku i ideja je bila da nešto snime zajedno na španskom jeziku. A do tada, lijepa Edita, zajedno sa svojom ekipom iz benda, obećava sve same hitove, duete ali i kvalitetne spotove. Ništa drugo publika i ne očekuje od njih. Samo ono najbolje!




(expressmag)