Šaban i Cuca uhvaćeni ponovo zajedno, pogledajte šta su radili

Poznati folk pjevač riješio je da otkrije istinu o optužbama da je suprugu Gordanu varao sa Ivonom Negovanović, i da stavi tačku na sve novinske natpise u vezi njega i Cuce koji su mu skoro uništili brak i porodicu.

Gledao sam Ivonu kao kćerku, ali se stvar otela kontroli. Nismo više u kontaktu, a nikad nismo ni bili zajedno. Nisam sa njom imao ljubavnu avanturu – rekao je Šaulić za medije.

Iz novina sam saznao da je Cuca bila kod mene u Krčedinu. Ja nisam bio tamo, a njoj je verovatno nešto trebalo, možda je imala neki problem. Moj prijatelj, koji je bio u kući, rekao joj je da ide i ona ga je poslušala i otišla – kazao je pjevač.

Fotografije na kojima je sa Cucom u tržnom centru u Inđiji, kao i one na kojima se ljubi sa njom na Slaviji, objasnio je kao “puku slučajnost”.

U tržnom centru je bilo neko sniženje i pitala me je da idemo, a na Slaviji mi je prišla da mi se zahvali što sam joj pomogao da donese jednu odluku. Ponudili su joj neku baladu. Rekao sam joj da to nije za nju jer je mlada i vrcacva, i da joj takva pjesma treba. Ona mi se zahvalila i poljubila me u obraz.

Šaulić je dodao i da je na slikama ispalo da su se poljubili u usta, zbog ugla iz kojeg je snimano, ali da “nije budala da se ljubi sa njom javno”.

Da smo zajedno valjda bih to krio – kaže pjevač.

Šabanova supruga Gordana, prema njegovim riječima, nije dozvoljavala da je povređuju spekulacije o suprugovoj aferi.

Ona je normalna, razumna i pametna žena. Znala je da je 97 odsto stvari neistinito. Tri odsto je bilo tačno, a to je da sam Cuci poslovno pomagao.

Šaban je na kraju poručio da ga nije naljutila Cucina izjava da mu Gordana zapravo nije supruga, već menadžerka koja mu uzima pare.

Vjerovatno je bila nečim izrevoltirana kada je to rekla. Ali, tvrdnje da mi Goca uzima pare su gluposti. Pa ko je rodio moju djecu ako nije Goca?(blic.rs)

Comments

comments