Otkriveni detalji prve bračne noći Ane Nikolić i Raste

ŠERUJ / ?

Pjevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić poznatiji kao Rasta Kavali su se tajno vjenčali u opštini Voždovac. Kako Informer saznaje, prvu bračnu noć proveli su kod pjevačicinog bivšeg dečka Ćazima Osmanija.

Novopečeni mladenci imali su zakazan nastup u klubu kontroverznog albanskog biznismena “Palaco“ u Poreču, a svadba im definitivno nije bila dovoljan razlog da pomjere koncert. Oni su po planu trebali i da prespavaju u Ćazimovom hotelu, i to na njegov račun.

Mladenci su odmah poslije vjenčanja otišli do Aninog stana na Voždovcu da se presvuku, a zatim su krenuli kolima za Hrvatsku. Ekipi Informera su umakli za desetak minuta, a Anina spremačica Ljiljana otkrila nam je da je pjevačica bila presrećna.




– Upravo sam ih ispratila u Hrvatsku, tamo imaju zajednički nastup. Vjenčali su se samo u prisustvu kumova. Ni roditelji nisu bili u opštini.

Tako su se dogovorili njih dvoje. Ni ja nikom nisam smjela da pričam o vjenčanju, željeli su da bude tajno. Ana se nije udala za Rastu zato što je trudna, kako mnogi sad misle, već zato što se mnogo vole. Mnogo se lijepo slažu i baš su srećni. Danas nisu htjeli ni na ručak da odu poslije vjenčanja, već su se samo presvukli u stanu i otišli na put – ispričala nam je njena kućna pomoćnica i dodala:

– Kad se pročulo da se vjenčala, Ana se lijepo obukla ukoliko je kad krene na put uslikaju fotografi. Očekivala je da će biti ispred zgrade paparaca, ali nije. Baš šteta.

Ana je na vjenčanju nosila jednostavnu bijelu haljinu koju je kreirala Melina Džinović, dok je Rasta bio u crnom odijelu. Njena kuma je bila kreatorka Tijana Todorović.

(Informer.rs)