OD NAREDNE SEZONE PONOVO U ZVEZDAMA GRANDA Pogledajte koga mijenja Zorica Brunclik

ŠERUJ / ?

Na sve natpise diljem regiona koji su ispisani na račun “Zvezda Granda”, tačnije članova stručnog žirija, čije članove Saša uskoro, odnosno u narednoj sezoni namjerava mjenjati, oglasio se javno i sam direktor produkcije.

Desilo se to upravo u pomenutom muzičkom šou, pa je demantirao ispisane glasine kazavši da on zastupa teoriju tipa ko ima živce neka radi, a on sam takve poteze nema namjeru povlačiti.

Kako je u tim pričama pomenuto i ime Viki Miljković, oglasila se i pjevačica kazavši, kako sada stvari stoje, ona ostaje u stolici žirija ali kako ne zna šta nosi dan, a šta noć, nikada ne može biti sigurna sto posto u nešto.

– Ako sve bude teko po planu, namjeravam ostati i Popović se slaže s tim. Ali, otom – potom – kratko je prokomentirala Viki.

No, s druge strane, Zorica Brunclik već odavno priča kako je baš ona ta koja će Violetu smjeniti sa mjesta člana žirija. To je, navodno, već dogovoreno ali se čeka početak naredne sezone da to bude i objelodanjeno.

A Saša, kao i uvijek, pravi šou od “Zvezda Granda” kako bi postigao što veću gledanost. Do sada su uspjeli u tome da ova muzička emisija bude najgledanija ovakvog tipa u regionu. A ko sve plasira priče, da li sama produkcija ili neko drugi, ne znamo, no svakako postiže se dobar efekat jer nema medija u regionu koji do u detalje ne prenosi šta se sve dešava na snimanjima, ko se s kim posvađao, potukao, opsovao…

viki




(Ekspress Magazin)