RASPLAKAO DARU BUBAMARU Popularni pjevač joj poručio da neće…

ŠERUJ / ?

Poularni pjevač poručio je putem društvenih mreža da ne želi da bude dio turbo-folka, najvjerovatnije povodom pisanja pojedinih medija da je svojim komentarima rasplakao Daru Bubamaru.




– Nećeš majci mene u turbo-folk lajfstajl da uvučeš – poručio je Vlado Georgiev na “Tviteru”.

Pretpostavlja se da je tako želio prokomentirati medijske navode o njegovim nesuglasicama sa Darom Bubamarom. Dara je navodno završila u suzama na snimanju emisije “Tvoje lice zvuči poznato”, gdje je pjevač bio gostujući član žirija. Pošto je Dara imitirala Ramba Amadeusa, čije je pravo ime Antonije Pušić, Georgiev je prokomentirao da je ona sada Radojka Pušić. To je nasmijalo Ivana Ivanovića, ali ne i Daru, koja se rasplakala kada je ušla u garderobu.Izvor koji se tada našao na licu mjesta kaže da je Dara urlala na jednog od producenata šoua.

Rekla mu je: – Jeste li doveli ovdje najveću zvijezdu koja vam diže gledanost da bi je zaje*avala ona majmunčina? Ne dam, bre da me go*no ponižava! Ljudi, mnogo se vi zaje*avate sa mnom. Ja mogu sutra da se okrenem i odem, znaš koliko me boli pi*ka za vaš ugovor pošto vidim da štitite i njega i Ivanovića.

Poslije toga bijesno je otišla iz Ugrinovaca,tvrdi izvor.

 

(expressmag.ba)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *